Kurser, oplæg og workshops

Workshops, undervisning, oplæg – at få ny viden og inspiration kan foregå på vidt forskellig vis. I Navi Media skræddersyr jeg gerne en løsning ud fra behov og ønske om udbytte. Herunder finder du beskrivelse af workshops, kurser og oplæg til inspiration.

Send en mail til nadia@navimedia.dk og for at forespørge kursus, workshop eller oplæg.

 

Undervisning & kurser

Daniel S. Jensen og Nadia Nikolajeva, undervisere i video på højkant til sociale medier 

Det ultimative kursus i video på højkant: Lær at lave originale videoer til Reels og TikTok på to dage

Med underviser Daniel Jensen.
Læs mere her.

Lav dit SoMe-indhold med ChatGPT og AI-værktøjer

Med underviser og AI-nørd Lena Kaasing.
Læs mere her.

Lær at skrive guld-opslag til sociale medier

Spar tid og få bedre resultater med dine opslag på sociale medier ved at følge min opskrift. Du lærer at finde elementerne til et godt opslag og sammensætte dem rigtigt. Et kursus der kan kombineres med moduler online og efterfølgende feedback. Der er mulighed for at koble AI/kunstig intelligens på som hjælperedskab. 
Varighed: Fra kort workshop på tre timer til et længere forløb med efterfølgende fælles feedback eksempelvis en måned senere.

Lær at skrive guld-opslag til LinkedIn

Mange værdsætter LinkedIn som et socialt medie med støt vækst og gode muligheder for at nå ud med dine professionelle budskaber. Få den effektive opskrift til opslag, der klarer sig godt og når ud til de rigtige på mediet. Kurset passer både til virksomheder og dig, der vil styrke din personlige profil på LinkedIn. Der er mulighed for at koble AI/kunstig intelligens på som hjælperedskab. 
Varighed: 4 timer til 1 dag

Skriv til digitale platforme og sociale medier

Det er ret vildt, hvordan du med nogle få sunde vaner kan ændre hvordan dine læsere opfanger dine budskaber i digitale tekster. På dette kursus lærer du at skrive opslag til sociale medier, tekster til hjemmeside og nyhedsbreve ud fra enkle principper, der bare virker.
Varighed: 1 dag

 

Oplæg og workshops

LinkedIn Refresh: Få styr på algoritmen og dine formater

Mangler du et LinkedIn-kursus eller et oplæg om LinkedIn? Så er LinkedIn Refresh en oplagt mulighed for at få et skud opdateret viden til din afdeling.​

Læs mere om LinkedIn Refresh her. 

Forstå TikTok og Reels én gang for alle

Med ét blev TikTok et stort socialt medie, som har skabt en stærk tendens med video på højtkant. Flere virksomheder og organisationer prøver sig selv af på platformen med underholdende video i højformat. Men hvordan finder du ud af, om du kan bidrage med noget på TikTok – og få værdi ud af din tilstedeværelse? I dette underholdende oplæg år du en indføring i fordomme og fakta om TikTok. Igennem en række cases og talrige eksempler bliver du klædt på til at vurdere, hvad TikTok egentlig kan – og om det er relevant for dig.
Varighed: 1 time + et kvarter til spørgsmål

Sociale medier: De afgørende tendenser 2024

Der sker SÅ meget, når det kommer til sociale medier. En ting er mystiske navneskift, AI-muligheder og en konstant strøm af nye funktioner – noget andet er de store, afgørende linjer. I dette oplæg bliver du klogere på tre uundgåelige tendenser, vi alle skal forholde os til de kommende år.
Varighed: 45 min – 1 time + et kvarter til spørgsmål.

Social medie indspark

Få feedback på din virksomheds arbejde med sociale medier med en faglig gennemgang. Du får blik for styrker, svagheder og potentialer i jeres indsats og konkrete råd til at styrke jeres indhold.
Varighed: 2 timer

Styr på strategien

Skulle I egentlig få styr på den strategi, der? Med udgangspunkt i den praktiske strategiskabelon fra Navi Media får I taget hul på strategiarbejdet. Kan kombineres med et formøde, så I har gjort et forarbejde før workshoppen. Denne workshop tilpasses alt efter behov, branche og målet med indsatsen.
Varighed: Fra 1 dag til længere forløb over flere uger.

Ansvar for feedet: Få styr på din moderation

Dagligt væltes og ødelægges gode debatter på de sociale medier fordi de overtages af hadske, nedrige og destruktive kommentarer. De negative inputs skræmmer de gode væk og sender de ansvarlige SoMe-medarbejdere på overarbejde. Få nye og bedre redskaber til at holde debatten på det gode spor og træk flere konstruktive vitaminer ud af kommentarerne.
Varighed: Oplæg 1-2 timer – og laves også gerne i en heldagsudgave som workshop

Nadia Nikolajeva, oplæg om onlinedebat

Send en mail til nadia@navimedia.dk og for at forespørge kursus, workshop eller oplæg.