Er du klar til det sjoveste og mest lærerige kursus i video til sociale medier?

Daniel S. Jensen og Nadia Nikolajeva, undervisere i video på højkant til sociale medier Daniel S. Jensen og Nadia Nikolajeva, undervisere i video på højkant til sociale medier[/caption]

Lær hemmeligheden til succes med video på højkant – fra strategien til hvordan du kommer i gang og alle de praktiske tricks, der kan spare dig en masse tid.

Om du skal være på TikTok eller Instagram Reels – eller dele video på andre sociale medier, så er den helt store tendens video på højkant.

På den måde kan dine budskaber nemlig fylde mest muligt på modtagernes mobilskærm og ramme effektivt.

På dette kursus tager de erfarne undervisere Nadia Nikolajeva og Daniel Jensen dig igennem alt det praktiske, så du på to dage er klar til at producere dine egne video og har en plan for dit arbejde med video på højkant.

Du lærer blandt andet:

 

  • Hvorfor højkantsvideo er så stor og vigtig en tendens nu og de kommende år

  • Hvordan opbygningen af en effektiv video ser ud

  • Hvordan du starter din video på bedst mulig vis

  • At finde den app, der passer til dit redigeringsbehov

  • At redigere dine videoer og skabe et praktisk workflow

  • At sætte tekster på dine videoer på en nem og hurtig måde

  • Hvordan du finder din tone of voice og hvordan du navigerer i trends på sociale medier

  • Hemmeligheden bag en stærk strategi for dit videoindhold – inkl. en praktisk strategi-skabelon

Vores tilgang er, at du lærer bedst ved at kaste dig ud i brugbare øvelser – og ikke mindst at have det sjovt. Forvent derfor to dage med masser af smil på læben og udfordringer, der gør dig dygtigere.

Derudover vil du få indsigt i et væld af cases fra vores portefølje, hvor du vil kunne drage nytte af erfaringer og indsigter, som du kan bygge ovenpå.

Blandt andet kan du få indsigt i Daniels arbejde med at dele indhold på både TikTok og Reels og Nadias erfaring med at sammensætte budskaber og kampagner på TikTok.

Dine undervisere

Daniel Jensen er selvstændig kreativ direktør, stifter af en produktionsvirksomhed, og har speciale i kreative videokoncepter. Han har en markant tilstedeværelse på TikTok, hvor over 22.000 følger med – og på Instagram har han over 38.000 følgere. Daniel er ekspert i at hjælpe dig med at finde din stil, når du skal formidle dit budskab – og han gør det underholdende.

Nadia Nikolajeva er selvstændig digital rådgiver, underviser og ekspert i sociale medier. Hun har en baggrund som journalist og har arbejdet som social medie-redaktør på metroxpress og digital chef på TV MIDTVEST. I dag rådgiver Nadia Nikolajeva virksomheder, mediehuse og organisationer om deres digitale udvikling og sociale medier.

Det praktiske

Kurset foregår i undervisningslokaler i København – og der følger selvfølgelig god forplejning med, så du har energi til at lære en masse. 

Kurset afholdes næste gang i begyndelsen af 2024.

Prisen per deltager for to dages kursus med forplejning er 7.495,- + moms.

Tilmelding sker ved at sende navn og hvilke datoer, der ønskes deltagelse ved nadia@navimedia.dk. Herefter får du tilsendt information og faktura. 

Tidligere deltagere om kurset

Leonora:

Tak for et godt kursus. Det var virkelig brugbart for mig med konkrete hacks til video-film og redigering, og fedt selv at få lov til at producere.

Jeanett:

Kæmpe, kæmpe tak for et godt kursus, det var virkelig givende og sjovt.