Kursus: Lav dit social medie indhold med ChatGPT og AI

Lena Kaasing og Nadia Nikolajeva, undervisere i AI, kunstig intelligens, sociale medier

Har du overvejet, om AI-værktøjer kan hjælpe dig med dit indhold til sociale medier?

Så er dette hands-on kursus helt sikkert noget for dig.

Digital rådgiver Lena Kaasing og ekspert i sociale medier Nadia Nikolajeva har skabt et kursus, der på seks timer kan forandre og forbedre dit arbejdsliv markant:

Du lærer blandt andet:

✔️ Hvordan du bruger ChatGPT effektivt til at skabe effektivt indhold til dine sociale medier.

✔️ Lær hvordan du kan spare tid og øge din produktivitet. Det, der før tog flere timer, kan nu klares på ganske få minutter.

✔️ Lær igennem en række interessante øvelser at bruge 3-5 AI-værktøjer med udgangspunkt i dit daglige arbejde.

✔️ Prøv Plus-versionen af ChatGPT og lær om dens unikke fordele.

✔️ Få adgang til eksklusive ressourcer og værktøjer, der holder dig skarp på AI fremadrettet.

Tidligere kursister fortæller

Anira:

Der er så meget snak i gang om AI. På dette kursus fik jeg konkrete og praktiske metoder til at gøre mig egne erfaringer og se forskellen på værktøjerne. Jeg sætter pris på materialet, vi fik udleveret, så jeg har de mange tip lige ved hånden.

Kirstine:

Et fantastisk fagligt, kreativt og ikke mindst indsigtsfuldt kursus, krydret med gode hacks og how-to tips. Lena og Nadia gav mig de indsigter, jeg ikke vidste, jeg havde brug for – og det skub i ryggen som gør, jeg blev overbevist om, at AI selvfølgelig skal være min nye, faste kommunikationskollega.

Anita:

Jeg kan anbefale at deltage næste gang Lena Kaasing og Nadia Nikolajeva holder kurset. Det er fedt hvis du aldrig rigtig har hørt om ChatGPT og der er rigtigt mange nyttige tips og genveje også hvis du har brugt det længe

Indholdet i dette særlige kursus

Hvordan kan du egentlig få en forståelse for teknologien og rent praktisk komme i gang med at bruge den til din fordel i dit arbejde med sociale medier?

Netop dette er fokus i kurset her, hvor missionen er en interessant, lærerig og sjov dag, der kan give dig faglige aha-oplevelser og værktøjer, du får lyst til at bruge igen og igen i din hverdag.

Om du er meget nysgerrig på at bruge teknologien – eller egentlig ikke kan overskue det, så vil dine dedikerede undervisere gøre alt for at klæde dig bedst muligt på i AI-junglen.

Grundlæggende om ChatGPT
Forstå hvad ChatGPT er, dens styrker og svagheder, og hvordan den adskiller sig fra andre AI-værktøjer.

Anvendelse af ChatGPT til SoMe
Lær hvorfor ChatGPT er den ideelle partner for dig, der producerer indhold til sociale medier. Og ikke mindst hvordan den kan spare dig enorme mængder tid, ressourcer og generere nye kreative idéer til dig på få sekunder.

Etik, bekymringer og fordomme
Underminerer ChatGPT din kreativitet – og er det egentlig sikkert at bruge kunstig intelligens? Bliv klogere og lær at bruge AI trygt og sikkert.

Inspirerende cases
Dyk ned i virkelige eksempler for at forstå, hvordan ChatGPT kan bruges i praksis. Hør hvordan Nadia Nikolajeva driver en virksomhed ved siden af sit arbejde som digital rådgiver – især takket være AI-værktøjer.

Du får under kurset praktisk erfaring med at anvende det, du har lært. Så du bliver hurtigt din egen case på, hvordan AI kan bruges i hverdagen.

Lena Kaasing og Nadia Nikolajeva, undervisere i AI, kunstig intelligens, sociale medier

Hvem egner kurset sig til?

Du arbejder med kommunikation, herunder sociale medier – og du er nysgerrig på AI, men er endnu ikke rigtigt kommet i gang.

Kurset er tiltænkt dig, der er begynder på området og har ingen eller begrænset erfaring med ChatGPT.

Dit udbytte

  • Når dagen er omme, har du praktisk erfaring med AI-værktøjer og en forståelse for teknologien og dens muligheder i dit arbejde fremadrettet.
  • Du har produceret en række tekster og video til dine sociale medier og lært at sætte værktøjerne i gang på den rigtige måde.
  • Du har netværket med andre, der tager hul på AI-arbejdsgange – og du har lært ved hjælp af konkrete cases, du kan forholde dig til.
  • Du får udleveret materiale med undervisernes bedste råd – så du har alle guldkorn lige ved hånden, når du skal arbejde videre med AI.

Dine undervisere

Lena Kaasing fra virksomheden ÆI er digital rådgiver. Hun leder også et AI-netværk. Hendes fokus er især at hjælpe virksomheder med at bruge ny teknologi til at skabe effektive løsninger i hverdagen, så menneskers kreativitet og kunnen bruges allerbedst.

Nadia Nikolajeva er en af landets skarpeste eksperter og meningsdannere, når det kommer til sociale medier. Som rådgiver hjælper hun virksomheder, medier og organisationer med deres strategier og kampagner på sociale medier. Hun har taget rejsen fra at være AI-skeptikeren, der ikke kunne overskue al hypen omkring det – til at være glad bruger af værktøjerne i hverdagen.

Det praktiske

Næste datoer, hvor kurset afholdes
6. februar 2023, kl. 9-15 i Holstebro, OfficeByUS
15. marts 2023, kl. 9-15 i København, Akademikertårnet

Prisen for kurset er
2.495,- (ex. moms)

Du tilmelder dig kurset ved at trykke nedenfor. Herefter udfylder du formularen og får senere en bekræftelse fra os.

Tilmeld dig kurset ved at udfylde formularen på denne side

PS. Vi planlægger løbende flere kursusdatoer. Så har du et ønske, så send os endelig en mail (nadia@navimedia.dk).

Lena Kaasing og Nadia Nikolajeva, undervisere i AI, kunstig intelligens, sociale medier

Tidligere deltager om kurset:

Charlotte:

Jeg som direktør for to forretninger vil gerne anbefale kurset med Lena og Nadia til andre med en travl hverdag. Deres vejledning har bidraget til en mere effektiv udnyttelse af min arbejdstid inden for marketing, især inden for SoMe, content-udarbejdelse og strategisk planlægning. Kurset har professionaliseret mine tilgange og givet mig en forståelse for teknologiske trends, både nu og til fremtiden. 

Lena og Nadia har desuden instrueret mig i en professionel brug af CHATGPT til at generere præcise prompts og brugbare svar, som jeg kan implementere i mine forretninger. Jeg sætter stor pris de redskaber, jeg har fået, og planlægger at integrere dem i min anvendelse af AI og kunstig intelligens. Tak for et informativt kursus og de nyttige redskaber, som jeg vil anvende både nu og i fremtiden. Jeg vil anbefale kurset til andre og ser frem til eventuelle udvidelser. Endelig vil jeg også nævne den gode forplejning under kurset. Tak for værdifuld og praktisk viden. Jeg deltager gerne hvis der kommer er udvidet kursus
.
Lena Kaasing og Nadia Nikolajeva, undervisere i AI, kunstig intelligens, sociale medier

Find oversigten over alle workshops og oplæg her.