ChatGPT – dit nye favoritværktøj til sociale medier

Har du overvejet, om AI-værktøjer kan hjælpe dig med dit indhold til sociale medier?

Så er dette hands-on kursus helt sikkert noget for dig.

Digital rådgiver og AI-nørd Lena Kaasing og ekspert i sociale medier Nadia Nikolajeva har skabt kurset for dig, der har lyst til en nemmere, sjovere hverdag ved hjælp af de nye værktøjer.

Du lærer blandt andet:

✔️ Hvordan du bruger ChatGPT effektivt til at skabe engagerende og kreativt indhold til dine sociale medier.

✔️ Få styr på din strategi for sociale medier én gang for alle. Du får en eksklusiv strategi-skabelon, der vil hjælpe dig med overblikket og den røde tråd i dit indhold.

✔️ Lær hvordan du kan spare tid og øge din produktivitet. Det, der før tog flere timer, kan nu klares på ganske få minutter.

✔️ Lær igennem en række interessante øvelser at bruge 3-5 AI-værktøjer med udgangspunkt i dit daglige arbejde.

✔️ Prøv Plus-versionen af ChatGPT og lær om dens unikke fordele.

✔️ Få adgang til eksklusive ressourcer og værktøjer, der holder dig skarp på AI fremadrettet.

Indholdet i dette særlige kursus

Der er så meget snak om AI og i særdeleshed med ChatGPT.
Men hvordan kan du egentlig få en forståelse for teknologien og rent praktisk komme i gang med at bruge den til din fordel i dit arbejde med sociale medier?

Netop dette er fokus i kurset her, hvor missionen er en interessant, lærerig og sjov dag, der kan give dig faglige aha-oplevelser og værktøjer, du får lyst til at bruge igen og igen i din hverdag.

Om du er meget nysgerrig på at bruge teknologien – eller egentlig ikke kan overskue det, så vil dine dedikerede undervisere gøre alt for at klæde dig bedst muligt på i AI-junglen.

Grundlæggende om ChatGPT
Forstå hvad ChatGPT er, dens styrker og svagheder, og hvordan den adskiller sig fra andre AI-værktøjer.

Anvendelse af ChatGPT til SoMe
Lær hvorfor ChatGPT er den ideelle partner for dig, der producerer indhold til sociale medier. Og ikke mindst hvordan den kan spare dig enorme mængder tid, ressourcer og generere nye kreative idéer til dig på få sekunder.
Hør om de seneste tendenser på SoMe – og hvordan ChatGPT kan hjælpe dig med at følge udviklingen. Og ikke mindst, hvordan du sætter den i gang med at finde på indhold, tekster i den rigtige tone og en kalender for alt dit indhold.

Etik, bekymringer og fordomme
Underminerer ChatGPT din kreativitet – og er det egentlig sikkert at bruge kunstig intelligens?

Bliv klogere og lær at bruge AI trygt og sikkert. Få hands-on erfaring med forskellige tilgange til ChatGPT, fra bred brainstorming til præcise opgaveformuleringer, der sætter din digitale makker i gang.

Lær hvordan du bruger ChatGPT som en genvej – og samtidig opnår højere kvalitet.

Inspirerende cases
Dyk ned i virkelige eksempler for at forstå, hvordan ChatGPT kan bruges i praksis.

Hør hvordan Nadia Nikolajeva driver en virksomhed ved siden af sit arbejde som digital rådgiver – især takket være AI-værktøjer.

Se hvordan en virksomhed lærte at bruge ChatGPT til at lave social medie-indhold på flere sprog – uden at skulle bruge flere timer på det, som de ellers gjorde førhen.

Du får under kurset praktisk erfaring med at anvende det, du har lært. Så du bliver hurtigt din egen case på, hvordan AI kan bruges i hverdagen.

Hvem egner kurset sig til?

Du arbejder med kommunikation, herunder sociale medier – og du er nysgerrig på AI, men er endnu ikke rigtigt kommet i gang.

Kurset er tiltænkt dig, der er begynder på området og har ingen eller begrænset erfaring med ChatGPT.

Dit udbytte

Når dagen er omme, har du produceret en række tekster til dine sociale medier, du har en udfyldt content plan for dit indhold – og du har fået formuleret en klar og brugbar strategi for dit arbejde.

Samtidig har du nu praktisk erfaring med AI-værktøjer og en forståelse for teknologien og dens muligheder i dit arbejde fremadrettet.

Du har netværket med andre, der tager hul på AI-arbejdsgange – og du har lært ved hjælp af konkrete cases, du kan forholde dig til.

Dine undervisere

Lena Kaasing fra virksomheden ÆI er digital rådgiver. Hun leder også et AI-netværk. Hendes fokus er især at hjælpe virksomheder med at bruge ny teknologi til at skabe effektive løsninger i hverdagen, så menneskers kreativitet og kunnen bruges allerbedst.

Nadia Nikolajeva er en af landets skarpeste eksperter og meningsdannere, når det kommer til sociale medier. Som rådgiver hjælper hun virksomheder, medier og organisationer med deres strategier og kampagner på sociale medier. Hun har taget rejsen fra at være AI-skeptikeren, der ikke kunne overskue al hypen omkring det – til at være glad bruger af værktøjerne i hverdagen. Nadia Nikolajeva er uddannet journalist og erfaren underviser ved blandt andre SDU og DMJX.

Det praktiske

Næste datoer, hvor kurset afholdes
30. januar 2023, kl. 9-15 i Holstebro, OfficeByUS
15. marts 2023, kl. 9-15 i København, Akademikertårnet

Prisen for kurset er
2.495,- (ex. moms)

Du tilmelder dig kurset ved at trykke nedenfor. Herefter udfylder du formularen og får senere en bekræftelse fra os.

Tilmeld dig kurset ved at udfylde formularen på denne side

PS. Vi planlægger løbende flere kursusdatoer. Så har du et ønske, så send og endelig en mail (nadia@navimedia.dk).